6.3.14

Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «IFT 2014» στο Βελιγράδι

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «IFT 2014» που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι από τις 27 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου 2014, με δικό της χώρο μέσα στο περίπτερο του ΕΟΤ.
Στους επισκέπτες, οι οποίοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τους προορισμούς της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, διανεμήθηκε έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό, δόθηκαν πληροφορίες σχετικά με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και την τουριστική αξία της περιοχής. Τον χώρο της Περιφέρειας, τις ημέρες λειτουργίας της έκθεσης επισκέφθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρος Καράογλου και ο Πρίγκιπας της Σερβίας Αλέξανδρος Καρατζόρτζεβιτς με την Ελληνίδα σύζυγό του Πριγκίπισσα Αικατερίνη.
Το τουριστικό ενδιαφέρον των Σέρβων στράφηκε ως επί το πλείστον στους προορισμούς της Καβάλας και της Θάσου. Ωστόσο, οι επισκέπτες ενημερώνονταν παράλληλα από τους υπαλλήλους της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και τις ομορφιές και τις υποδομές των υπόλοιπων Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας. Ιδιαίτερη εντύπωση δημιούργησε το γεγονός πως Σερβικά τουριστικά γραφεία διαφήμιζαν στα περιπτερά τους προορισμούς όπως η Αλεξανδρούπολη και η Σαμοθράκη ενδυναμώνοντας έτσι την τουριστική μας ζήτηση και θέση ως Περιφέρεια.
Επιπλέον, δόθηκαν συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά κανάλια της Σερβίας, με εξειδίκευση στον τουρισμό, στην Σερβική γλώσσα από τους υπαλλήλους της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.