4.3.14

Ξεκινά τη διαβούλευση με την τοπική κοινωνία η Φελίνα Καζάκου

Την έναρξη μιας σειράς θεματικών forum εγκαινιάζει ο δημοτικός συνδυασμός «Εμείς… η πόλη». Η έναρξη διαλόγου με τους θεσμικούς φορείς της περιοχής ξεκινά την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014 στις 8.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του δευτέρου ορόφου της Λέσχης Κομοτηναίων  με θέμα «Ανασύνταξη της τοπικής οικονομίας».
Στη συζήτηση θα παρουσιαστούν προτάσεις της υποψήφιας δημάρχου Κομοτηνής, επικεφαλής του συνδυασμού «Εμείς… η πόλη», Φελίνας Καζάκου-Βρούζου για την ανάκαμψη και την ανασυγκρότηση της τοπικής αγοράς και οικονομίας και θα ακολουθήσει διάλογος, προκειμένου να προκύψει προγραμματική συναντίληψη αλλά και πολιτική δέσμευση για την από κοινού προσπάθεια σε συγκεκριμένους, επιλέξιμους και ιεραρχημένους στόχους και ενέργειες.
Στη συνάντηση έχουν κληθεί να μετέχουν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης, το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, το Παράρτημα Θράκης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, το Περιφερειακό Τμήμα Θράκης του Οικονομικού Επιμελητηρίου, το Παράρτημα Θράκης του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων, ο Εμπορικός Σύλλογος Ροδόπης, το Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής και ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Θράκης. Η συζήτηση θα είναι ανοιχτή σε όσους δημότες επιθυμούν να την παρακολουθήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.