19.3.14

Τον Σύλλογο Ατόμων με αναπηρία επισκέφθηκε ο Παύλος Μιχαηλίδης

Τον Νομαρχιακό Σύλλογο Ατόμων με αναπηρία επισκέφθηκε ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης ««ΑΝΑΣΑ για την Αλεξανδρούπολη», Παύλος Μιχαηλίδης και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, στο πλαίσιο των επαφών με κοινωνικούς φορείς του τόπου.
Όπως ανέφερε κατά τη συνάντηση ο κ. Μιχαηλίδης, είναι ο σύλλογός τους είναι από τους πρώτους που επισκέπτεται με σκοπό ν’ ακούσει τα προβλήματα, αλλά και τις προτάσεις τους επ’ αυτών, καθώς επίσης ν’ αναπτύξει και ο ίδιος τους στόχους της παράταξης που αφορούν στην ανάπτυξη, τη συμμετοχή και την αλληλεγγύη, αφού σήμερα τα προβλήματα είναι κοινά για όλους μας.
Αναλυτικά στα προβλήματα και στα αιτήματα του συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία, αναφέρθηκε ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου, Γιάννης Τοπτσής, που έχουν να κάνουν με την έλλειψη προσωπικού (γιατρούς, νοσοκόμες, υπαλλήλους κ.λπ.), καθώς και με τη διευκόλυνση των ανθρώπων με αναπηρία στο κυκλοφοριακό (μπάρες, αποκατάσταση ζημιών και κακοτεχνιών στα πεζοδρόμια κ.λπ), εν κατακλείδι, που έχουν να κάνουν με την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους.
Μάλιστα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Ευθυμιάδης τόνισε: «Δεν ζητάμε, απλά θέλουμε να γίνεται το αυτονόητο και είναι υποχρεωμένη η Τοπική Αυτοδιοίκηση να το υλοποιεί». Δεν θα υποσχεθούμε κάτι, εκτός από το ότι θα είμαστε κοντά σας και μετά τις εκλογές, είτε είμαστε Δημοτική αρχή είτε αντιπολίτευση, τόνισε ο κ. Μιχαηλίδης και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για τον Σεπτέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.