4.3.14

Ο πρώην δήμαρχος Τριαντάφυλλος Αρβανιτίδης στο πλευρό του Βαγγέλη Λαμπάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πόλη & Πολίτες» και Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσίασε ακόμη έναν υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο που θα στελεχώσει το ψηφοδέλτιο της παράταξης στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014.

Πρόκειται για τον πρώην Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Τριαντάφυλλο Αρβανιτίδη, έναν αυτοδιοικητικό που διοίκησε τον Δήμο Αλεξανδρούπολης την περίοδο 1998 - 2002 και άφησε το στίγμα του στη πόλη, προωθώντας σημαντικά έργα που σήμερα τα απολαμβάνουν οι δημότες και ο οποίος συστρατεύεται με τον Βαγγέλη Λαμπάκη, ως απλός στρατιώτης, για να βοηθήσει και αυτός μαζί με όλους τους υποψηφίους της παράταξης, παλιούς και νέους, τη δημοτική αρχή την επόμενη κρίσιμη πενταετία.

1 σχόλιο:

  1. Ο γνωστός για τις μίζες,τις βίλες και πολλά άλλα καλούδια πάλι εδώ . Δε χόρτασε. Άμα τον δω σε θέση που έχει σχέση με λεφτά θα γίνει ΤΕΞΑΣ η πόλη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.