6.3.14

Πολύ χιόνι στο Χιονοδρομικό του Φαλακρού και μείωση εισιτηρίου

Οι συνεχείς χιονοπτώσεις των τελευταίων ημερών δημιούργησαν ιδανικές συνθήκες για την άσκηση της χιονοδρομίας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού. Το ύψος του χιονιού ξεπέρασε τα εξήντα εκατοστά στη βάση του χιονοδρομικού ενώ στις πίστες που λειτουργούν σε υψόμετρο πάνω από τα 2000 μ. το ύψος του χιονιού ξεπερνά το ένα μέτρο.
Υπάρχει επάρκεια χιονιού στις πίστες του Χιονοδρομικού Κέντρου και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους φίλους του βουνού ότι από την Παρασκευή θα είναι σε λειτουργία όλοι οι αναβατήρες για χιονοδρομία (η τετραθέσια αποσυμπλεκόμενη καρέκλα, τρεις συρόμενοι αναβατήρες και δύο baby lifts). Το χιονοδρομικό κέντρο θα  λειτουργεί Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.
Οι συνθήκες συγκοινωνίας είναι άριστες, αλλά συνιστούμε στους φίλους οδηγούς να είναι εφοδιασμένοι πάντοτε με αντιολισθητικές αλυσίδες, δεδομένου ότι οι καιρικές συνθήκες είναι ευμετάβλητες σε τόσο μεγάλα υψόμετρα. Με απόφαση της Αντιπεριφέρειας Δράμας το εισιτήριο χρήσης όλων των αναβατήρων μειώνεται  στο ποσό των οκτώ ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.