19.3.14

Ο Κωνσταντίνος Κρομμύδας ξανά κατηγορούμενος

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, την Πέμπτη 20 Μαρτίου, ο υποψήφιος με το συνδυασμό του  Απόστολου Φωτιάδη, Κωνσταντίνος Κρομμύδας βρίσκεται ενώπιον  της δικαιοσύνης) για το ίδιο αδίκημα «Αποδοχή προϊόντων εγκλήματος» ή αλλιώς κλεπταποδοχή εξαρτημάτων γεωτρύπανου. Στην υπόθεση αυτή αρχικά είχε καταδικαστεί σε 8 μήνες φυλάκιση.
Φαίνεται λοιπόν ότι  η δικαιοσύνη σωστά τον καταδίκασε, πριν λίγες ημέρες σε 6 μήνες φυλάκιση για κλεπταποδοχή κατ’ επάγγελμα και αφορούσε ράγες του ΟΣΕ. Σίγουρα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες υποθέσεις οι οποίες δεν είδαν το φως της δημοσιότητας. Τότε όμως δεν ενδιέφερε την κοινή γνώμη η επαγγελματική δραστηριότητα του.
Σήμερα όμως ενδιαφέρει γιατί ζητάει τη ψήφο των συμπολιτών του και επιβάλλεται να ελεγχθεί για το παρελθόν του το οποίο πρέπει ο κόσμος της Αλεξανδρούπολης να γνωρίζει. Ο κ. Φωτιάδης τηρεί σιγή ιχθύος για τις υποθέσεις που αποκαλύπτονται η μία μετά την άλλη για τον συγκεκριμένο υποψήφιό του. Βλέπει επίσης σκοτεινές δυνάμεις να τον κυνηγούν και ανώνυμα blog. Καλά θα κάνει να ανοίξει τα μάτια του να δει καλύτερα τους υποψηφίους του.

Γιώργος Γ.

Ένας συμπολίτης σας
Ελπίζοντας ότι θα το δημοσιεύσετε σας ευχαριστώ

Τα στοιχεία του συντάκτη βρίσκονται στη διάθεση μας.

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/3/14 19:24

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΡΟΜΥΔΑ ΘΑΜΩΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ , ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΣΕ ΧΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/3/14 19:44

    Είναι κρίμα ένας πολιτικός σα τον Φωτιάδη, αρεστός και μη, στην κοινωνία της Αλεξανδρούπολης να τελειώνει τη πολιτική του καριέρα με συνεργασίες τέτοιου είδους. Ο κ.Κρομμύδας μετά από όλες τις αποκαλύψεις δεν έχει θεση ούτε στην πόλη. Είναι έγκλημα για το δημόσιο βίο της πόλης μας ένας κλεπταποδόχος να κατέχει δημόσια θέση. Ας τον σταματίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/3/14 20:35

    Δε μας κάνει καμία πλέον εντύπωση ο παραπάνω τύπος. Να τον χαίρετε για ακόμη μία φορά ο Φωτιάδης που τον κρατά λες και είναι η χρυσή επιλογή του ψηφοδελτίου. ¨Ανθρακας είναι κύριε Φωτιάδη βγάλτε τον όσο είναι νωρίς μπας και το ξεχασουμε μέχρι τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/3/14 22:41

    φανταστειτε τι συμφεροντα κριβουν και δε βγαινει κανενας να απολογηθει και να κανει αντιλογο. Τετοιοι τυποι σα τον κρομυδα και το φωτιαδη θα μας διοικησουν; ευχαριστω δε θα παρω προτιμω λαμπακη κιας ειναι αυτος που ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/3/14 07:38

    κλεπταποδοχος κλεφτης ιδιοκτητης μπαρ με γυναικες, χαρτοπαικτης καταπατητης και πολλα αλλα τεετοια στολιζουν το βιογραφικο του . Ο ανθρωπος που μεγαλωσε μεσα στα παλιοσιδερα που μετα τα ξενυχτια κοιμοταν στο μαγαζι του πατερα του ΞΕΡΕΙ ποια ειναι κλεμενα και ποια οχι ξερει τι κινειται σε ολη τη Θρακη εκβιαζει συναδερφους και απειλει με πιστολια για να παρει τις δουλειες αυτος ειναι ο Κωστας Κρομμυδας να τον χαιρετε η παραταξη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος20/3/14 16:24

    Kala exoume tetious stin alexandroupoli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος20/3/14 16:27

    Αν δε μπορει ο κυριος Φωτιαδης να συμπληρώσει το ψηφοδέλτιο υπάρχει κάποιος πρώην πρόεδρος της ΔΕΠΕΑ που έχει διακαεί πόθο να τρυπώσει σα τρωκτικό στη δημαρχεία ποιός είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος20/3/14 16:51

    Δε φταίει κανένας , μόνο η αστυνομία φταίει που δεν τον πιάνει. Αλλά είπαμε έχει φλερτ που τον ενημερώνει και τον καλύπτει. Τελεία και παύλα .-.-.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος20/3/14 17:46

    Είστε κότες .... Δε γνωρίζετε ποιος πραγματικά είναι ο Κρομμυδας. Και λυπάμαι γιατί τα άτομα που βοήθησε και εσωσε κυριολεκτικά , τώρα σωπαίνουν. κ.Γιώργο Γ, ή οπως αλλοιως σας λενε , του οφειλετε συγνωμη πρωτος εσεις. Τα παρε δωσε με τη δικαιοσυνη ειναι το ενα του κομματι. Δεν ειναι ομως μονο αυτο. Λυπαμαι αν σας το χαλαω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.