16.3.14

Πρωτόκολλο Συνεργασίας Δήμου Αλεξανδρούπολης και Ρωσικής Κυβέρνησης

Το πρωί του Σαββάτου 15 Μαρτίου 2014 υπεγράφη, Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Ευάγγελου Λαμπάκη, του Διευθυντή του Επιστημονικού Κέντρου της Πρεσβείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Αθήνα, Πέτρου Κουπρίκωφ και της Προέδρου του Πολιτιστικού Κέντρου «Ρώσικο Σπίτι», Ιουλίας Γαβρίλοβα που αφορά, τη συνεργασία των συμβαλλόμενων μερών σε πολιτιστικό και επιστημονικό επίπεδο.
Πιο συγκεκριμένα, η συνεργασία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη διοργάνωση και υποστήριξη πολιτιστικών και επιστημονικών εκδηλώσεων με έδρα την Αλεξανδρούπολη. Οι εμπλεκόμενοι φορείς εξέφρασαν την πεποίθηση τους ότι με την υπογραφή του παρόντος πρωτοκόλλου, που αποτελεί προϊόν της αδελφοποίησης των δήμων Αλεξανδρούπολης και Σοσνοβυι Μπορ το 2011, οι διμερείς σχέσεις μπορούν να αναπτυχθούν περαιτέρω σε διαρκές και οργανωμένο πλαίσιο πολύπλευρης συνεργασίας. Άξονας της συνεργασίας αυτής  θα είναι η προβολή του πολιτισμού των δύο χωρών στην κάθε περιοχή.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος18/3/14 23:27

    Μπράβο, καλό αυτό, πολύ καλό και με ουσία. Δεν φαίνεται πυροτέχνημα. Τελικά εδώ πάμε καλά με τη Ρωσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.