9.3.14

Λαφτσή για αιγιαλό: «Μην ικανοποιείται και φέτος συμφέροντα κ. Πετρίδη»

Με αφορμή τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηναίων, όπου συζητήθηκε το θέμα του αιγιαλού και της αξιοποίησης των παραλιών του Δήμου Κομοτηναίων, η υποψήφια Δήμαρχος, Ελένη Λαφτσή έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είναι ένα ζήτημα με το οποίο έχω ασχοληθεί και επαγγελματικά: Ο Δήμος τόσα χρόνια και ο κ. Πετρίδης συγκεκριμένα δεν κατάφερε να δώσει μια οριστική λύση σε αυτό το πρόβλημα και κάθε χρόνο επανέρχεται δίνοντας λύσεις εξυπηρετώντας συμφέροντα. Νομίζω, το ίδιο σενάριο θα επαναληφθεί. Είναι δεδομένο ότι ο κ. Πετρίδης έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει προεκλογικά για ψηφοθηρικούς λόγους. Ελπίζω μόνο να μην επαναλάβει το λάθος παρελθόντων ετών, να ικανοποιήσει τα ίδια  μικρά και μεγάλα συμφέροντα, τα οποία ικανοποιούσε τόσα χρόνια.
Αλλά, με διάλογο με ανοικτές διαδικασίες και με την κοινωνία πρώτον, λαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητες της παραλιακής ζώνης, όσον αφορά τη γενικότερη τουριστική –οικονομική ανάπτυξη  της περιοχής και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, που μπορούν να υπάρξουν. Με αυτά τα κριτήρια και κυρίως με περιβαλλοντικά κριτήρια, να λάβει συγκεκριμένες αποφάσεις, αφού προηγηθεί διαβούλευση με ολόκληρη την κοινωνία. Εμείς θα παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις».

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/3/14 12:07

    Η κ. Λαφτσή ήταν ή δεν ήταν δικηγόρος κάποιων από αυτούς που είχαν ίδια συμφέροντα?
    Αλήθεια τι έγινε με τους πελάτες της?
    Εκτός αν τα συμφέροντα των άλλων είναι "ίδια" ενώ τα δικά μας ...ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/3/14 19:43

    Αν παρακολουθούσε από κοντά τις εξελίξεις θα είχε ήδη διαπιστώσει ότι και κατά τη περσινή και κατά τη φετινή δημοπράτηση εξαιρούνται μεμονωμένα κομμάτια παραλίας που από χρόνια τα είχαν και φυσικά θα εξακολουθήσουν να τα έχουν οι.....ίδιοι....Ας το ψάξει λίγο για να μιλά τουλάχιστον με στοιχεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/3/14 20:55

    Δήμαρχε δώσε λύση σε ακίνητα που ανήκουν στον ΕΟΤ, ή στην Κτηματική. Και μετά να ρυθμίσεις τον αιγιαλό και παραλία στο φεγγάρι και μετά στον Πλανήτη Άρη. Κι' ύστερα σαν θεός πες μου και τα νούμερα που θα πέσουν στο JOKER. Αφού ένας Δήμαρχος όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει. Κι' ύστερα ξύπνησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.