1.3.14

10 συλλήψεις στην Καβάλα για κλοπές δικύκλων

Εξιχνιάστηκαν έπειτα από αστυνομικές έρευνες, δώδεκα κλοπές δίκυκλων, που είχαν διαπραχθεί, κατά το χρονικό διάστημα από 20-10-2010 έως 10-2-2013, στην πόλη της Καβάλας.
Στο πλαίσιο των ερευνών, προέκυψαν τα στοιχεία δέκα ανδρών ηλικίας από 17 έως 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και άλλους δύο δράστες, ηλικίας 28 και 31 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Οι δράστες το παραπάνω χρονικό διάστημα, με διαφορετικές συνθέσεις, αφαίρεσαν, από την πόλη της Καβάλας, δώδεκα δίκυκλα (8 μοτοσικλέτες και 4 μοτοποδήλατα), τα οποία στη συνέχεια είτε τα διέθεταν προς πώληση είτε τα διέλυαν και πωλούσαν ή χρησιμοποιούσαν οι ίδιοι, τα διάφορα μέρη τους, ως ανταλλακτικά.
Συγκεκριμένα, προέκυψε ότι δύο από τα δίκυκλα, τα πούλησαν σε άλλους δύο, ηλικίας 28 και 31 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι από τα αφαιρεθέντα δίκυκλα, και τρεις κινητήρες δικύκλων. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε απεστάλη στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.