10.2.14

Το καρναβάλι ξεκίνησε στην Κομοτηνή με τους Trelacademy.KOM

O πολιτιστικός σύλλογος Trelacademy.KOM μαζί με τα μέλη του, διοργάνωσαν μια λαμπρή βραδιά και έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.
Το πρόγραμμα που ακολουθήθηκε ήταν εμπνευσμένο από το χαρακτήρα του συλλόγου, ήταν ένα γλέντι διαφορετικό από τα άλλα, περιείχε λαϊκή ορχήστρα, αναδρομή και παρουσίαση στολών από την πρώτη συμμετοχή του συλλόγου το 2009 στο καρναβάλι της Ξάνθης έως και τη φετινή παρουσίαση στολών. Την παράσταση όμως έκλεψαν οι φετινές στολές του συλλόγου για την καρναβαλική παρέλαση της Ξάνθης. Το θέμα του καρναβαλιού είναι «mundial καρναβαλιού» και το θέμα της Trelacademy.KOM «ΠΑΜΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑ» με τον χώρο να κατακλύζεται με βραζιλιάνικες μουσικές επιλογές και με τις χορευτικές φιγούρες του βραζιλιάνου και της βραζιλιάνας οι οποίοι ενθουσίασαν όλους τους παρευρισκόμενους.
Η διάθεση των στολών ξεκινάει από την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου και κάθε απόγευμα 18:00-21:00 στα γραφεία του συλλόγου Σεφέρη 4. Πληροφορίες στο 6936-992247.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.