5.2.14

Επιστολή Δημάρχου Τοπείρου στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για την ευλογιά

Επιστολή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την καταβολή αποζημιώσεων στους κτηνοτρόφους της περιοχής μας, από την απώλεια του ζωικού κεφαλαίου του λόγω της ευλογιάς, απέστειλε ο εκτελών χρέη Δημάρχου Δήμος Τσιλιγγίρης. Η επιστολή κοινοποιείτε στο Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ξάνθης και τους βουλευτές Ξάνθης. Το κείμενο της επιστολής, έχει ως εξής:
«Αγαπητέ κ. Υπουργέ
Σε συνέχεια προηγούμενων εγγράφων μας με τα οποία σας ζητούσαμε για πολλοστή φορά την καταβολή αποζημιώσεων στους κτηνοτρόφους της περιοχής μας, από την απώλεια του ζωικού κεφαλαίου του λόγω της ευλογιάς, σας γνωρίζουμε μέχρι και σήμερα δεν έχουμε λάβει κάποια σχετική απάντηση.
Επειδή το μείζον αυτό πρόβλημα έχει ευαισθητοποίηση Πολιτικούς, Κοινωνικούς άλλα και θρησκευτικούς φορείς του Νομού μας με πρωτοπόρο τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθωρίου ο οποίος ενεργοποιήθηκε άμεσα βιώνοντας και ο ίδιος το μείζον αυτό πρόβλημα των κατοίκων της περιοχής.
Επειδή και εμείς ως Δήμος γινόμαστε καθημερινά δέκτες έντονων παραπόνων των παραπάνω κτηνοτρόφων βιώνοντας το, πρόβλημα τους, ενώνουμε την φωνή μας με αυτή του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας, και ζητούμε για άλλη μια φορά την άμεση λήψη μέτρων που θα αποκαταστήσουν όσο το δυνατό το πραγματικό πρόβλημα που έχει ανακύψει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.