17.2.14

Περιοδεία της Ελένης Λαφτσή στην οδό Ερμού

Κλιμάκιο της «ΠΟΛΗ-τικής Ανατροπής», με επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο Κομοτηνής Ελένη Λαφτσή επισκέφθηκε την αγορά στην Ερμού και συζήτησε με τους εμπόρους.
Τα προβλήματα πολλά μια δημοτική αρχή που βρίσκεται μακριά τους,, μακριά από τα καθημερινά προβλήματα, τα δημοτικά τέλη υψηλά και καθόλου ανταποδοτικά. Οι επαγγελματίες έκαναν λόγο στην υποψήφια δήμαρχο για την κρίση για τα χαράτσια που τους πνίγουν και όπως μάλιστα έλεγε παλιός έμπορος της πόλης, κάθε μέρα ρωτάμε ποιος θα πάει φυλακή.
Αυτή την πραγματικότητα «αγνοεί» ο δήμαρχος, αλλά δυστυχώς γι’ αυτόν υπάρχει. Αυτό που βιώνουν οι έμποροι της Ερμού είναι πρωτόγνωρο νοιώθουν αβοήθητοι από τον δήμο. Αυτό ουσιαστικά ζήτησαν από την υπόψηφια δήμαρχο και εκείνη δεσμεύθηκε ότι θα ψάχνουν μαζί τις καλύτερες λύσεις. Εντύπωση προκάλεσε στα μέλη της παράταξης η όλο και πιο έντονη διάθεση των πολιτών για αλλαγή και προσώπων και πολιτικών τόσο στον Δήμο όσο και συνολικά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.