4.2.14

Συνεχίζει τις εξορμήσεις του ο υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας Μάκης Παπαδόπουλος

Τη Νέα Καρβάλη Καβάλας επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης 4 Φεβρουαρίου 2014 ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Ο Τόπος Της Ζωής Μας» Μάκης Παπαδόπουλος, συνεχίζοντας τις επαφές του σε υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας. Συγκεκριμένα επισκέφτηκε τον Παιδικό Σταθμό, τα ΚΑΠΗ και τα Γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας.
Τη Δευτέρα ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας κ. Παπαδόπουλος επισκέφτηκε τις  δημοτικές υπηρεσίες που στεγάζονται στο κτίριο της Δημοτικής Αγοράς Καβάλας, δηλαδή το ΚΕΠ, το Βιβλιοδετείο, τα Γραφεία της ΔΕΥΑΚ και τη Διεύθυνση της ΔΑΚ.
Επίσης την ίδια μέρα  επισκέφτηκε τα ΚΑΠΗ Τιμίου Σταυρού, Κ. Τσολάκη, Βύρωνα και Αγίου Λουκά. Ακόμη επισκέφτηκε το Δημοτικό Ωδείο, το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες (Πολύκεντρο Αγ. Λουκά) και την Οικονομική Υπηρεσία του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη-Προσχολική Αγωγή Καβάλας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.