8.2.14

Δήλωση Σταύρου Καβαρατζή για τις Περιφερειακές Εκλογές

Εβρίτισσες, Εβρίτες
Όπως σας είναι γνωστό τον ερχόμενο Μάιο θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη των νέων τοπικών αυτοδιοικητικών αρχών του τόπου. Στις εκλογές αυτές θα κληθούμε να εκλέξουμε  τα πρόσωπα και τις πολιτικές οι οποίες θα έχουν την ευθύνη της διαχείρισης, επίλυσης και διοίκησης των τοπικών κοινωνιών και προβλημάτων, που θα μας απασχολούν για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Σε αυτή την διαδικασία θα είμαι ο υποψήφιος Αντιπεριφερειαρχης Έβρου με τον συνδυασμό του σημερινού Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Άρη Γιαννακίδη.
Στις μέρες μας τα προβλήματα και οι απαιτήσεις της δοκιμαζόμενης κοινωνίας και των πολιτών υπερτερούν των προσωπικών φιλοδοξιών και των κομμάτων. Συμμετέχω λοιπόν κι εγώ ενώνοντας τις δυνάμεις μου μαζί με συναδέλφους αυτοδιοικητικούς απ’ όλη την Περιφέρεια σε μια κίνηση μακριά από κόμματα, χρώματα, ανεξάρτητη για ένα αύριο καλύτερο για όλους μας θέλοντας να προσφέρω στην περιφέρεια και στον Έβρο μας. Οι περιστάσεις απαιτούν αυτός ο προεκλογικός αγώνας θα πρέπει πλέον να είναι όχι μεταξύ κομμάτων και χρωμάτων αλλά μεταξύ προσώπων προτάσεων και ιδεών. Σε αυτή την μακρά πορεία μέχρι τις εκλογές θα έχουμε πάλι την ευκαιρία να συναντηθούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις και προβληματισμούς από κοντά όπως άλλωστε συμβαίνει τα τελευταία χρόνια μιας και δεν έλειψα ποτέ από δίπλα σας.
Η καταστατική μου θέση πλέον μέσα στο περιφερειακό μας Συμβούλιο θα είναι αυτή που μου έχει εκχωρηθεί από εσάς, θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντα μου αυτά της αντιπολίτευσης από την θέση του ανεξάρτητου Περιφερειακού Συμβούλου μέχρι τις ερχόμενες εκλογές. Κλείνοντας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω με την εξής φράση: Για μένα η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη είναι ένας τόπος που αξίζει να ζεις, και ο υπερήφανος Έβρος μας ένας τρόπος Ζωής.

Με τιμή
Σταύρος Ι. Καβαρατζής

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Έβρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.