12.2.14

Προγράμματα επιμόρφωσης Δημοσίων Υπαλλήλων που υπηρετούν στη Ροδόπη

Το Κοινωνικό Πολύκεντρο της ΑΔΕΔΥ σε συνεργασία με το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Ροδόπης, θα υλοποιήσουν τρία προγράμματα επιμόρφωσης για τους Δημοσίους Υπαλλήλους που υπηρετούν στη Ροδόπης, με θέμα «Εκπαίδευση Δημοσίων Υπαλλήλων για Ανάπτυξη Συνεργατικότητας με Εφαρμογή Εξειδικευμένων ανά Ομάδα Στόχο Δεξιοτήτων Πληροφορικής και Επικοινωνιών».
Η συνολική διάρκεια του κάθε προγράμματος επιμόρφωσης είναι 70 ώρες. Τα προγράμματα θα υλοποιηθούν στην Κομοτηνή κατά τις ημέρες Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 5 μμ μέχρι τις 9 μμ. Έναρξη μαθημάτων το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου και λήξη τον Ιούνιο.
Επισημαίνεται πως χρειάζεται ικανοποιητικό επίπεδο χρήσης Η/Υ από τον Επιμορφούμενο. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος ο επιμορφούμενος θα πάρει Βεβαίωση Πιστοποιημένης Επιμόρφωσης και Μοριοδότησης, σύμφωνα με το Φ.Ε.Κ. 1592/ 30-9-2010. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τον ενδιαφερόμενο στην σελίδα του Κοινωνικού Πολύκεντρου μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε ν’ απευθύνεστε στον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Τμήματος Γιώργο Ιωαννίδη στο τηλέφωνο 6977-484654 και στα Γραφεία του Κοινωνικού Πολύκεντρου στα τηλέφωνα 210-3310080/2, από τις 9 πμ μέχρι τις 4 μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.