10.2.14

Στο έλεος του Τσαυτάρη … οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιο Τσαυτάρη είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Άρης Γιαννακίδης, για να του μεταφέρει την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή με τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, αλλά δυστυχώς αυτή δεν πραγματοποιήθηκε με ευθύνη της ηγεσίας του υπουργείου.
Δικαιολογία του κ. Τσαυτάρη ήταν ότι ο κ. Γιαννακίδης δεν είχε κλείσει ραντεβού (!!!) μαζί του.
Ο Περιφερειάρχης μετέβη το σαββατοκύριακο στα μπλόκα των αγροτών και των κτηνοτρόφων στις Φέρες, την Καβάλα και τη Δράμα όπου συζήτησε μαζί τους και έδωσε την υπόσχεση ότι θα μεταφέρει τα αιτήματα τη Δευτέρα στον υπουργό και θα του ζητήσει να επισκεφθεί την περιοχή. Η επίσκεψη του κ. Τσαυτάρη, θα αποσκοπούσε ώστε να δωθούν λύσεις με συγκεκριμένο αξιόπιστο χρονοδιάγραμμα, στα πολύ σοβαρά αγροτικά προβλήματα, θεσμικά και οικονομικά που οι εκπρόσωποί τους προβάλουν, δίνοντας έμφαση στο τεράστιο ζήτημα με την ζωονόσο της ευλογιάς που έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο την κτηνοτροφική οικονομία της Θράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.