20.2.14

Επίσκεψη μαθητών μειονοτικού σχολείου δέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης

Μαθητές της Δ’ τάξης του 3ου Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής επισκέφθηκαν την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Παύλο Δαμιανίδη στο γραφείο του, όπου ενημερώθηκαν για το θεσμό της Περιφέρειας, τις αρμοδιότητες και τα καθήκοντά του.
Ο Αντιπεριφερειάρχης δέχθηκε πολλές ερωτήσεις από τους  μικρούς μαθητές που θέλησαν να πληροφορηθούν τις δράσεις της Περιφέρειας για την Προστασία του Περιβάλλοντος,  ενώ η αγωνία τους ήταν έκδηλη σε θέματα που αφορούν στην οικονομική κρίση της χώρας μας και τις πηγές χρηματοδότησης που αντλούνται για την υλοποίηση των έργων και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων που εκπονούνται από την Περιφέρεια.
Στα πλαίσια της φιλοξενίας μοιράστηκαν στους μαθητές αναμνηστικά δώρα και στη συνέχεια συνοδευμένοι από τους δασκάλους τους ξεναγήθηκαν στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.