4.2.14

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Κώστας Μορφίδης μιλάει στο Ράδιο Παρατηρητής

Στην εκπομπή «Με το Ν και το Β» μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μορφίδης. Ο ίδιος, δήλωσε στους Νίκο Βαβατσικλή και Νατάσσα Βαφειάδου, πως είναι έτοιμος γι’ αυτήν την πολιτική μάχη κι έχει ξεκινήσει τις συναντήσεις με τις Συντονιστικές Επιτροπές των 5 νομών της Περιφέρειας για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου.
Ο κ. Μορφίδης τόνισε πως οι συνομιλίες έχουν ξεκινήσει με τον κορμό της παράταξης το 2010, ενώ μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου θα είναι έτοιμος να ανακοινώσει τους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες του. Σε ότι αφορά το «άνοιγμα» προς στελέχη του ΠΑΣΟΚ, καθώς ακούγεται πως υπάρχει σύμπλευση με τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γιάννη Ξανθόπουλος, ανέφερε πως «δεν θα ήταν σωστό να πάμε με τη λογική των μεταγραφών και του πάρε δώσε». Ακούστε τη συνέντευξη.

1 σχόλιο:

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.