12.2.14

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ροδόπης στηρίζει τον αγώνα αγροτών και κτηνοτρόφων

Πιστοί στο ραντεβού που έδωσαν την προηγούμενη εβδομάδα οι αγρότες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διαδήλωσαν εκ νέου στην Κομοτηνή. Ωστόσο διακύβευμα για την επιτυχία του αγώνα είναι η άμεση κλιμάκωση του ενάντια στον συμβιβασμό που προωθούν οι συνδικαλιστικές ηγεσίες που γι’ αυτές ο αγώνας τελειώνει στην επίδοση ενός ψηφίσματος.
Η απάντηση της αγροτιάς στην ΑΜ-Θ θα δοθεί με μπλόκα στην Εγνατία και όχι στις συνδιαλλαγές με τους τοπικούς κομματικούς παράγοντες. Τα μπλόκα της αγροτιάς όμως, όχι μόνο μπορούν να αντέξουν, αλλά μπορούν να αποτελέσουν και των πυροκροτητή που θα ανάψει το φιτίλι μιας λαϊκής αυθεντικής εξέγερσης που θα διώξει το σάπιο πολιτικό προσωπικό, την ευρωπαϊκή επιτροπεία, τα μνημόνια και τις δανειακές τους συμβάσεις, επιβάλλοντας ένα άλλο μέλλον για τη θιγόμενη πλειοψηφία.
Σε αυτή την κατεύθυνση η τοπική επιτροπή της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α στη Ροδόπη, στηρίζει τις κινητοποιήσεις και καλεί όλο το λαό με την παρουσία του να ανοίξει ένα νέο νικηφόρο γύρο αντιπαράθεσης και τα συνδικάτα να συντονιστούν επί της ουσίας με τους αγρότες και όχι με παρελάσεις «συμπαράστασης» και να προκηρύξουν γενική απεργία τώρα, γιατί μόνο ο οργανωμένος και ξεσηκωμένος λαός με τα δικά του όργανα επιβολής της εργατικής και λαϊκής θέλησης μπορούν να επιβάλλουν άλλο δρόμο χωρίς την κυβέρνηση, την Ε.Ε, το χρέος, το ευρώ και τα μνημόνια.
Σε αυτό το δρόμο θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις γιατί είναι ο μόνος χρήσιμος δρόμος για το λαό και τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.