19.2.14

Επιτυχίες του «Θράκα Ιππέα» σε Ρόδο και Ζαγκλιβέρι

Οι επιτυχίες για τους αθλητές του Ποδηλατικού Συλλόγου Κομοτηνής «Θράκας Ιππέας» συνεχίζονται και εκτός της περιφέρειας μας.
Πιο συγκεκριμένα, ο σύλλογος εκπροσωπήθηκε από δύο αθλητές μας. Ο Ντομινίκ Κομιτά κατέλαβε την 6η θέση σε διασυλλογικό αγώνα ατομικής χρονομέτρησης 40 χλμ στον επαρχιακό δρόμο Γενναδίου – Κατταβιάς, που συνδιοργανώθηκε από τον ΔΟΠΑΡ και τον σύλλογο τριάθλου «Απόλλων Ρόδου» στην Ρόδο, ενώ ο Μιχάλης Ράντος, κατέλαβε την 3η θέση στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας στο Ζαγκλιβέρι στην κατηγορία 50+. Αξίζουν συγχαρητήρια και στους δύο.
Οι προσπάθειες του νεοσύστατου συλλόγου βρίσκουν τελικά έδαφος. Συνεχίζουμε δυναμικά. Η οργάνωση του ποδηλατικού αγώνα τον Μάιο στην πόλη μας είναι εν εξέλιξη. Η ενημέρωση στα σχολεία μετά και από την επίσημη άδεια είναι έτοιμη να ξεκινήσει, Σε σύντομο χρονικό διάστημα ο σύλλογος έχει καταφέρει αρκετά και θα συνεχίσει με αυτό τον τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.