24.2.14

Χαμός στη Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΔ στη Ροδόπη! Επίθεση σε Παυλίδη από Μιχελή και στελέχη του κόμματος

Καζάνι που βράζει είναι η ΝΔ στη Ροδόπη, καθώς όπως φαίνεται η ανυπαρξία της παράταξης Παυλίδη, δεν έχει προηγούμενο, με τον κίνδυνο να ελλοχεύει και η παράταξη να μη δώσει το παρών στις Περιφερειακές Εκλογές του Μαΐου. Πιο συγκεκριμένα:
Στη Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΔ που πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο στη Ροδόπη, επίθεση προς τον υποψήφιο του κόμματος στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, Γιώργο Παυλίδη, εξαπόλυσε ο μέχρι πρότινος συνεργάτης και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης στις τελευταίες εκλογές, Κώστας Μιχελής.
Ο κ. Μιχελής ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους, ανάμεσα τους και ο Γιώργος Παυλίδης, ότι θα είναι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με τη νέα κίνηση που δημιουργείται από τους δυσαρεστημένους συμβούλους της «Περιφερειακής Αναγέννησης», η οποία θα ονομαστεί σύμφωνα με πληροφορίες «Νέο Ξεκίνημα» (διαβάστε σχετικά εδώ).
Όλη τη διάρκεια, αλλά και μετά τα λεγόμενα Μιχελή, ο Γιώργος Παυλίδης άκουγε με ανοικτό το στόμα και δεν απάντησε!!! Ο Κώστας Μιχελής αποχώρησε από τη συνεδρίαση εκνευρισμένος, αλλά το «βασανιστήριο» δεν είχε τελειώσει εκεί! Τη σκυτάλη πήραν κι άλλα στελέχη της ΝΔ, τα οποία συμμερίστηκαν τις απόψεις του κ. Μιχελή. Ανάμεσα τους οι κυρίες Κοσμίδου και Νεστωράκη, ενώ στελέχη της μειονότητας διαμαρτυρήθηκαν για την ελλιπή ενημέρωση που έχουν.
Πάντως μετρώντας τα άτομα στην αίθουσα του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, η συντριπτική πλειοψηφία ήταν με τον Κώστα Μιχελή και αρκετοί από αυτούς θα είναι υποψήφιοι στη νέα κίνηση που δημιουργείται.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος24/2/14 19:28

    Καλά για τον Αντι-Παυλίδη, μας είπες γιατί βολεύει! Ο μεγάλος χαμός όμως έγινε για την Φελίνα κι εσύ που τα ξέρεις όλα μούγκα! Άντε ρε, σας πήραμε χαμπάρι τα παιχνιδάκια σου και των αφεντικών σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.