18.2.14

Και χωρίς κολυμβητήριο ο Νηρέας Ορεστιάδας θριαμβεύει

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το χειμερινό πρωτάθλημα κατηγοριών, που πραγματοποιήθηκε στις 15 και 16 Φεβρουαρίου στο δημοτικό κολυμβητήριο της Καβάλας, με τη συμμετοχή 547 κολυμβητών / τριών από 53 Σωματεία της Βορείου Ελλάδος.
Οι αθλητές του Νηρέα Ορεστιάδας Χρήστος Ρετσίδης (Παμπαίδων Α) και Μαρία Μουσίκα (Παγκορασιδων Α) ανταποκρίθηκαν επάξια στο υψηλό επίπεδο των αγώνων, αποδεικνύοντας έτσι την άξια συμμετοχή τους και αφήνοντας παράλληλα, υποσχέσεις για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Να σημειωθεί πως η Μαρία Μουσίκα κατάφερε να κατακτήσει την 7η θέση στα 100μ. πεταλούδα αποκομίζοντας έτσι τους πρώτους βαθμούς της ομάδας από επίσημο πρωτάθλημα κολύμβησης. Αναλυτικά οι επιδόσεις των αθλητών του συλλόγου: Μαρία Μουσίκα: 50μ. ύπτιο 35.91 9η θέση, 50μ. πεταλούδα 35.06 12η θέση, 100μ. πεταλούδα 1:18.24 7η θέση.Χρήστος Ρετσίδης: 100μ. πρόσθιο 1:23.97 13η θέση
Το ΔΣ δίνει συγχαρητήρια στους δυο αθλητές και προπονητές Αριστείδη Μαχαιρίδη, Ιωάννη Μιρμιγκίδη, για τη συμμετοχή του συλλόγου στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χώρας και τονίζουν ότι απέδειξαν πως με την σκληρή προσπάθεια, τη θέληση, την επιμονή και υπομονή μπορούν να θέσουν υψηλούς στόχους και να τους φέρουν είς πέρας.
Να σημειωθεί πως από την Δευτέρα 24 έως και την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014 αρχίζουν οι εγγραφές και η οργάνωση των τμημάτων του ΝΗΡΕΑ. Τέλος, καλούνται όλα τα μέλη, γονείς και ασκούμενοι από τα τμήματα ενηλίκων του Κολυμβητικού Ομίλου Ορεστιάδας ΝΗΡΕΑΣ, να παραβρεθούν στην Τακτική Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 στις 17:30 στο ξενοδοχείο SELINI.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.