18.2.14

Το θρακιώτικο μέλι στην Έκθεση Μελισσοκομίας Κωνσταντινούπολης

Μια ομάδα από περίπου 50 μελισσοκόμους από την Κομοτηνή, μέλη του Περιβαλλοντολογικού ομίλου μελισσοκόμων και  φίλων της μέλισσας συμμετείχαν στην 3η έκθεση μελισσοκομίας που πραγματοποιήθηκε στη Κωνσταντινούπολη από 14 έως 16 Φεβρουαρίου 2014. Η επισκεψιμότητα του περιπτέρου ήταν μεγάλη, ενώ  την επισκέφθηκαν και έμποροι από όλη την Τουρκία  συνομιλώντας με τους μελισσοκόμους της περιοχής μας για πιθανές εμπορικές σχέσεις.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ομίλου Χαλήτ Χαλήλ Ιμπράμ «σκοπός μας είναι να δείξουμε στο εξωτερικό το ποιοτικό μέλι  που παράγεται στη Θράκη, τις θεραπευτικές του ικανότητες  και τον φυσικό τρόπο παραγωγής του». Επιπλέον, τόνισε ότι ο όμιλος θα συμμετάσχει και σε άλλες εκθέσεις στα Βαλκάνια και στις Ευρωπαϊκές πόλεις.  Δεν παρέλειψε δε να σημειώσει ότι «προσδοκία του ομίλου είναι να στηριχθεί το εγχείρημα τους και από την πολιτεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.