10.2.14

Στο πλευρό των αγροτών οι επαγγελματίες και βιοτέχνες της Ορεστιάδας

Ψήφισμα συμπαράστασης στις αγροτικές κινητοποιήσεις εξέδωσε η Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ορεστιάδας και Περιφέρειας. Στο ψήφισμα τονίζεται:
«Οι Επαγγελματίες, Έμποροι και Βιοτέχνες του Βορείου Έβρου γνωρίζοντας πολύ καλά τι θα πει να είσαι Αγρότης σε μια περιοχή με οκτώ μήνες χειμώνα, κρύο και παγωνιές, δηλώνουμε το παρόν στις δίκαιες κινητοποιήσεις των συγγενών και πατεράδων μας, δηλώνουμε το παρόν στις δίκαιες κινητοποιήσεις των Αγροτών μας!
Οι Επαγγελματίες έσβησαν, ο Τουρισμός πουλήθηκε, τουλάχιστον ας κρατήσουμε ζωντανή την Αγροτιά, την Πτηνοτροφία και την Κτηνοτροφία μας! Είμαστε μαζί στα δίκαια αιτήματά σας.
ΟΧΙ στην άδικη υπερφορολόγηση, ΟΧΙ στη φορολόγηση από το πρώτο ευρώ. ΝΑΙ στη φορολόγηση των καθαρών κερδών, αφού αφαιρεθούν όλα τα έξοδα. ΝΑΙ στο φθηνότερο πετρέλαιο και για τους Αγρότες και για τους Επαγγελματίες και όχι μόνον για τη Ναυτιλία. ΟΧΙ στο Χαράτσι της ακίνητης περιουσίας. ΟΧΙ στο τέλος Επιτηδεύματος.
ΝΑΙ στο πάγωμα των υποχρεώσεων σε Τράπεζες, Δημόσιο και Ασφαλιστικά Ταμεία λόγω της κρίσης. ΝΑΙ στα άτοκα δάνεια για να έρθει η περιβόητη Ανάπτυξη. ΝΑΙ στη δωρεάν ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη για όλους. ΟΧΙ στις περικοπές των συντάξεων και στην αύξηση του ορίου ηλικίας για τη συνταξιοδότηση Αγροτών και Επαγγελματιών και τέλος είμαστε Αγρότες και Επαγγελματίες και όχι Εγκληματίες.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ... από τα καταστήματα, τα χωράφια και τα σπίτια των Επαγγελματιών, των Αγροτών και όλων των Εβριτών, που φυλάμε Θερμοπύλες!!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.