19.2.14

Η Κομοτηνή εκπροσωπείται στο ΔΣ της ΕΠΣΜΑΘ

Το ΔΣ και τα μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου Κομοτηνής «ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ» εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια για την εκλογή των μελών του νέου ΔΣ, στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στην τελευταία Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΜΑΘ (ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ), την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014 στην Θεσσαλονίκη.
Ο Ολυμπιονίκης Κλεάνθης Μπάργκας είναι ο νέος πρόεδρος , μετά τις εκλογές. Οι εκλογές που έγιναν μετά την πρόταση μομφής των σωματείων, βρήκε το σύνολο των σωματείων να συμπορεύεται για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια. Ποδηλάτης, Βέλος, ΠΑΟΚ, ΒΑΟ, Μαχητές Πεύκων, Πήγασος Ξάνθης, Θράκας Ιππέας, Κύκλοτρον, Μαχητές Σερρών, Αίας Κιλκίς, συμμετέχουν στο νέο διοικητικό σχήμα.
Η ένωση διοικείται από τα σωματεία της, με έναν πρωταθλητή να ηγείται στο σχήμα. Για πρώτη φορά εκπροσωπείται στο ΔΣ η Κομοτηνή μετά την εκλογή του προέδρου του «ΘΡΑΚΑ ΙΠΠΕΑ» Κυριάκου Γκογκότση. Ευχόμαστε στον πρόεδρο από αυτή την θέση να συνεχίσει τον αγώνα για την ανάδειξη της ποδηλασίας όχι μόνο στον νομό μας αλλά και στην ευρύτερη περιφέρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.