18.2.14

Άνεμος νίκης για τον Βασίλη Μαυρίδη στην Ορεστιάδα

Ξεκινάει επίσημα σήμερα, Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, η προεκλογική περίοδος για τον υποψήφιο Δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, καθώς ο ίδιος ανακοινώνει στις 19:30 στο ξενοδοχείο «Βιέννη» τους πρώτους υποψήφιους της παράταξης «Ορεστιάδα στην Πρώτη Γραμμή».
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, η ανακοίνωση αφορά σε 6 νέα πρόσωπα της παράταξης, ενώ την επόμενη Τρίτη θα έχουν σειρά άλλοι 8 υποψήφιοι. Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι τις 11 Μαρτίου, όπου ο Βασίλης Μαυρίδης θα παρουσιάσει σε δύο ακόμα ειδικές εκδηλώσεις, 10 και 12 υποψηφίους συμβούλους αντίστοιχα, ενώ στα τέλη του Μάρτη, θα παρουσιαστεί όλος ο συνδυασμός.
Στο εκλογικό επιτελείο του είναι όλα έτοιμα, εκλογικό κέντρο έχει βρεθεί (στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας), άνθρωποι που θα το στελεχώσουν, ενώ η επικοινωνιακή ομάδα ετοιμάζει μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο πολλές εκπλήξεις για τη νεολαία της Ορεστιάδας, για να έχει κι αυτή λόγο και ρόλο τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Παράλληλα ξεκίνησαν να δουλεύονται τα συνθήματα και οι προγραμματικές θέσεις της παράταξης.
Η δυναμική που αναπτύσσει η προσπάθεια του Βασίλη Μαυρίδη, φαίνεται στους οικισμούς και στους πρώην δήμους που συμπληρώνουν με την Ορεστιάδα το νέο Καλλικρατικό Δήμο, καθώς τα μηνύματα είναι πολύ ενθαρρυντικά. Οι ίδιοι άλλωστε οι κάτοικοι της ακριτικής πόλης τονίζουν πως «η Ορεστιάδα δε θέλει άλλη παρακμή, θέλει αλλαγή!».

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/2/14 10:56

    Βασίλη είσαι ο νικητής, δήμαρχος από 1 Σεπτεμβρίου.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ στην ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/2/14 16:01

    Αν δεν είχες και κανά δύο σαπουνογλύφτες, που μόνο ζημιά σου κάνουν, θα ήταν όλα τέλεια. Το έναν τον πήρες από αλλού και ο άλλος θα σε πατήσει με την πρωτη ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.