13.2.14

Παραδόθηκαν οι Κοινωνικοί Λαχανόκηποι Δράμας στους δικαιούχους

Παραδόθηκαν την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2014 οι κοινωνικοί λαχανόκηποι του Δήμου Δράμας που βρίσκονται στην περιοχή του αγροκτήματος Μικροχωρίου.
Οι δικαιούχοι που επιλέγηκαν με κοινωνικά και εισοδηματικά κριτήρια παρέλαβαν το συμφωνητικό παραχώρησης (για χρήση, διάρκειας δύο ετών με δυνατότητα επέκτασης για ένα ακόμη χρόνο), από τον Δήμαρχο Δράμας Κυριάκο Χαρακίδη, τον πρόεδρο της Οικολογικής Κίνησης Δράμας Σταύρο Νταγκλή και τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών Κυριάκο Γρηγορίου. Η παράδοση των προσωρινών παραχωρητηρίων πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου και σκόρπισε χαμόγελα ικανοποίησης  στους δικαιούχους.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η έκταση στην οποία δημιουργήθηκαν οι Κοινωνικοί Λαχανόκηποι παραχωρήθηκε από την Οικολογική Κίνηση Δράμας όπου μετά από σειρά εκτεταμένων εργασιών του Δήμου Δράμας παραδόθηκαν στους δικαιούχους περιφραγμένοι, υδροδοτούμενοι και με όλες τις αναγκαίες υποδομές για τη χρήση που προορίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.