19.2.14

Στις 24 Φεβρουαρίου συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ

Τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης στην Κομοτηνή, με τα εξής θέματα:
1. Εισηγητική Έκθεση Εκτέλεσης του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κατά το 4ο Τρίμηνο 2013. Εισηγητής: Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Οικονομικού Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Τρύφων Εξάρχου.
2. Έγκριση 2ης Τροποποίησης του Προϋπολογισμού και ο Πίνακας Στοχοθεσίας Οικονομικών Αποτελεσμάτων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Οικονομικού Έτους 2014. Εισηγητής: Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Οικονομικού Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Τρύφων Εξάρχου.
3. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού ΙΔΟΧ στην Κεντρική Υπηρεσία της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και των Περιφερειακών Ενοτήτων αυτής. Εισηγητής: O Γενικός Δ/ντης Εσωτερικής Λειτουργίας Αριστοτέλης Γκαράνης.
4. Έγκριση σχεδίου και σύναψη προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης / ΠΕ Ροδόπης και του ΑΠΘ για την εκπόνηση ερευνητικού προγράμματος με τίτλο «Παρακολούθηση τοξικών μικροφυκών στις ζώνες παραγωγής και αλίευσης δίθυρων μαλακίων» της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης. Εισηγητής: O Προιστάμενος της Δ/νσης Κτηνιατρικής Αχιλλέας Σαχπατζίδης
5. Έγκριση σχεδίου και σύναψη Σύμβασης Διαβαθμιδικής Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και του Δήμου Ιάσμου για την υλοποίηση του έργου: «Κατασκευή πέργκολας και ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο Πελεκητής». Εισηγητής: Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Ροδόπης Κωνσταντίνος Δερνεκτσής.
6. Αποδοχή των όρων και υποχρεώσεων που απορρέουν από την υλοποίηση του έργου «ESPY» / «Experimentation on Social Policy for Youth». Ορισμός του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης ως φορέα διαχείρισης και παρακολούθησης του Οικονομικού Αντικειμένου του έργου. Εισηγητής: O Υπεύθυνος του γραφείου Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Σπύρος Αρσενίου.
7. Ανάκληση της αριθμ. 275/2013 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Ιωάννης Τελλίδης.
8. Έγκριση σχεδίου και σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και το Δήμο Αβδήρων για το έργο: «Ανασκαφική έρευνα στο αρχαίο θέατρο Αβδήρων». Εισηγητής: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτριος Χαιτίδης.
9. Επανεξέταση χορήγησης θέσης στη επαγγελματία πωλητή Λαϊκών Αγορών Αβραμίδου Θέκλα, στις Λαϊκές Αγορές Ορεστιάδος και Σουφλίου της ΠΕ Έβρου. Εισηγητής: Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης Γεώργιος Γερομάρκος.
10. Ορισμός εκπροσώπου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης για την συγκρότηση επιτροπής αρμοδιότητας του Υπολιμεναρχείου Σαμοθράκης. Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Ιωάννης Τελλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.