14.1.14

Παραλίγο τραγωδία στην Κομοτηνή με έκρηξη φιάλης υγραερίου σε σπίτι Ρομά

Ένα τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στην Κομοτηνή το βράδυ της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου. Εξαμελή οικογένεια Ρομά στην Κομοτηνή, στην συμβολή των οδών Φιλιππουπόλεως και Λέσβου, παραλίγο να καεί ζωντανή όταν πραγματοποιήθηκε έκρηξη φιάλης υγραερίου στην αυλή του σπιτιού.
Ο 10χρονος γιος της οικογένειας υπέστη σοβαρά εγκαύματα και κρίθηκε άμεσα η διακομιδή του σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Η εξέλιξη αυτή επιτεύχθηκε μετά από προσπάθεια και συνεννόηση του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής Κώστα Ναλμπάντη και του Διευθυντή της 4ης ΥΠΕ.
Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, ο πατέρας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη χειρουργική κλινική του Σισμανογλείου με εκτεταμένα εγκαύματα και δύο ακόμη παιδιά για προληπτικούς λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.