22.1.14

Η Δήμητρα Γαλάνη στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής

Η Δήμητρα Γαλάνη επιστρέφει στη σκηνή ένα χρόνο μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο Παλλάς και σε όλη την χώρα. Μόλις κυκλοφορήσαν τραγούδια από την νέα της δισκογραφική δουλειά με γενικό τίτλο «Αλλιώς» σε στίχους του Παρασκευά Καρασούλου, γεγονός που αποτελεί και την αφορμή για μία σειρά από ζωντανές εμφανίσεις στο κοινό σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.
Στο πλαίσιο της περιοδείας της η Δήμητρα Γαλάνη, θα δώσει μία μοναδική παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, στις 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:00. Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:
• Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Κομοτηνής
• Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο – Κομοτηνή
• Βιβλιοπωλείο Πυργελή Δήμητρα – Ξάνθη
• Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης – Αλεξανδρούπολη
Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι μουσικοί με τους οποίους συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια. Ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης (ηλεκτρική κιθάρα), ο Νίκος Μέρμηγκας (λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, κιθάρα), ο Σπύρος Μάνεσης (πιάνο), ο Στέλιος Προβής (μπάσο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.