7.1.14

Ψήφο εμπιστοσύνης σε Χαρακίδη δίνουν πρόεδροι κοινοτήτων με κοινή τους δήλωση

Μήνυμα ενότητας της τοπικής κοινωνίας σε ένα Δήμο αλληλέγγυο προς τους πολίτες, φιλικό προς το περιβάλλον που εκμεταλλεύεται όλες τις ευκαιρίες και δημιουργεί σύγχρονες υποδομές δίνει η συντριπτική πλειοψηφία των προέδρων των  κοινοτήτων του Δήμου Δράμας.  Με κοινή τους δήλωση οι 12 από τους 15 προέδρους των κοινοτήτων του Δήμου μας στηρίζουν την μόνη Ανεξάρτητη Πολυσυλλεκτική Δημοτική Παράταξη «Πόλη και Ζωή» και την υποψηφιότητα του Δημάρχου Δράμας Κυριάκου Χαρακίδη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Η πρωτοβουλία των 12 προέδρων καταδεικνύει ότι η απόφαση του Κυριάκου Χαρακίδη να είναι Δήμαρχος όλων των Δραμινών, χωρίς διακρίσεις, αποκλεισμούς και μικροπαραταξιακά συμφέροντα ήταν αυτό που χρόνια περίμεναν τα Τοπικά Διαμερίσματα αλλά και όλοι οι Δραμινοί. Επίσης, αναδεικνύει την βούληση των συμπολιτών μας στις τοπικές κοινωνίες να υποστηρίξουν αποφασιστικά την συνεχή  προσπάθεια που καταβάλλεται εδώ και τρία χρόνια με στόχο τη δημιουργία ενός Δήμου απαλλαγμένου από κομματικές αγκυλώσεις του παρελθόντος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.