24.1.14

Συνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ με τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Έβρου

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου υπήρξε συνάντηση του Αγροτικού Τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ Αλεξανδρούπολης με τον Αγροτικό Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Έβρου και τον Πρόεδρό του Δημήτρη Γκουτζιβελάκη στα πλαίσια σειράς συναντήσεων του κόμματος με αγροτικούς φορείς της περιοχής.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της μελισσοκομίας, με κυριότερο αυτό της μείωσης της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών, εξαιτίας των πολιτικών της λιτότητας και της επακόλουθης δυσκολίας διάθεσης του προϊόντος.  Επίσης, αναφέρθηκε η ανυπαρξία διαλόγου των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος με το Υπουργείο κατά την τελευταία δεκαετία τουλάχιστον, καθώς και του αθέμιτου ανταγωνισμού που υφίσταται ο Έλληνας μελισσοκόμος από την αθρόα εισαγωγή μελιού από ξένες χώρες και την «βάπτιση» αυτών ως ελληνικά.
Από την πλευρά τους τα μέλη του Αγροτικού Τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ Αλεξανδρούπολης τόνισαν την ανάγκη στήριξης του τομέα της μελισσοκομίας και του Συνεταιρισμού καθώς την ανάπτυξη πολιτικών μείωσης του κόστους παραγωγής του συγκεκριμένου προϊόντος. Επίσης, διατυπώθηκε και από τις δύο πλευρές η ανάγκη να υπάρχει συνεχής ενημέρωση και οι «ανοιχτές πόρτες» καθώς και η συμμετοχή των μελών του Συνεταιρισμού στην διαμόρφωση του αγροτικού προγράμματος του κόμματος. 

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/1/14 16:12

    Επιτέλους! Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχίσει να ξετυλίγεται σε όλη του την απλότητα.
    Βγήκε ο Στρατούλης το πρωί και είπε ότι μετά την κρατικοποίηση των τραπεζών, θα πάρουν πίσω ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ, ΟΤΕ και μετά τον ΟΠΑΠ.

    Αφού θα βρέχει χρήμα ας αγοράσουμε και την Coca-Cola, τη Βιοχάλκο και τη Nestle.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/1/14 16:12

    Οι φαρμακοποιοί ζητούν εξαίρεση.
    Οι αγρότες ζητούν αφορολόγητο 40.000 κ ούτε καν βιβλία
    Οι καραβανάδες δικαιώθηκαν.
    ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.