9.1.14

Συνάντηση Γιαννακίδη και Σιμιτσή για την πορεία κατασκευής των έργων στην Καβάλα

Η πορεία εξέλιξης του έργου της ανακατασκευής της μονάδας χρονίων πασχόντων στην περιοχή του Αγίου Σίλα, συζητήθηκε στη διάρκεια συνάντησης που είχε την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014 ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου Προκόπιος με τον Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη, το Δήμαρχο Κωστή Σιμιτσή, τον αντιδήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Καβάλας και στελέχη της διαχειριστικής αρχής της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.
Στη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο επισκοπείο τονίστηκε η καλή πορεία εκτέλεσης του έργου που όχι μόνο βρίσκεται εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων αλλά πιθανόν να ολοκληρωθεί και νωρίτερα καθώς ο ανάδοχος εργολάβος προχωράει με πάρα πολύ γρήγορους ρυθμούς. Επίσης, συζητήθηκε η ανάγκη υλοποίησης ορισμένων συμπληρωματικών και βελτιωτικών εργασιών ώστε το κτίριο να γίνει ακόμα πιο λειτουργικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.