16.1.14

Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παντελίδης στο ψηφοδέλτιο Λαμπάκη! Έρχονται κι άλλες εκπλήξεις…

Τον Γιώργο Παντελίδη, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και αντιδήμαρχο επί πολλά χρόνια στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, παρουσίασε ως υποψήφιο στην παράταξη του ο Βαγγέλης Λαμπάκης!

Κι αν νομίζετε πως οι εκπλήξεις τελείωσαν, κάνετε λάθος! Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014, στις 6:30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο ASTIR, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης «Πόλη και Πολίτες», όπου θα ανακοινωθεί και επίσημα η κάθοδος της παράταξης στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου και θα παρουσιαστούν όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού. Εκεί θα δείτε και υποψήφιους που προέρχονται από τον χώρο της Αριστεράς και των Κινημάτων!

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/1/14 09:47

    ΕΕΕΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΜΕ ΚΟΥΡΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΑ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΛΑΜΠΑΚΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΙΑΔΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ ΓΙΑ ΛΑΜΠΑΚΗ ......Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΥΡΟΛΟΓΟΥ !!!!! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/1/14 10:51


    Ποιός Παντελίδης ρε παιδιά?

    http://www.youtube.com/watch?v=6Kt8xCITUKE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/1/14 12:15

    Έτσι όπως το παρουσιάζετε είναι σαν να διαφημίζετε "το τσίρκο έρχεται στην πόλη μας". Θα βγάλει και κουνελάκια μέσα από το καπέλο του ο δήμαρχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/1/14 12:20

      ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΑ ΚΟΝΤΟΧΟΝΤΡΑ ΟΜΩΣ,ΣΑ ΤΟΝ ΚΑΜΕΛΙΔΗ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος16/1/14 16:12

    η γλώσσα μου με γαργαλάει και θα το πώ. Πιστεύει ο δήμαρχος Αλεξ/πολης ότι μας εντυπωσίασε με την ανακοίνωση Παντελίδη? πιστεύει ότι η συμμετοχή του συμβάλλει σε κάτι στην δελτίωση ποιότητας της παράταξης του? ΄Ελεος.. βρήκε την πόρτα ανοικτή και μπήκε ο περιφερόμενος και αυτό αποτελεί είδηση? σοβαρευτείτε γιατί θα παίσει πολύ κλάμα και ακόμη περισσότερο γέλιο μέχρι τις εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/1/14 17:49

    δεν ειναι προεδρος εχει συνταξιοδοτηθει εκμεταύλευση ας τον χαίρετε ο Λαμπάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.