28.1.14

Δικαιωμένος νιώθει ο Στυλιανίδης για την φράση του «Καραμανλής ή χάος» (BINTEO)

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην υπουργός και βουλευτής Ροδόπης επισημαίνει επίσης ότι «δεν υπάρχει ο συντονισμός που θα έπρεπε να υπάρχει στο θέματα που αφορούν την ευαίσθητη περιοχή της Θράκης. Επί κυβερνήσεως Καραμανλή υλοποιούσαμε ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό για την περιοχή της Θράκης. Λόγω της κρίσης αυτά όλα έχουν εγκαταλειφθεί.
Πολλοί υπουργοί που χειρίζονται αυτά τα κρίσιμα θέματα δεν έχουν την ευαισθησία και την εμπειρία να κατανοήσουν αυτά τα πολύ σημαντικά θέματα τα οποία μπορεί να φαίνονται τοπικά αλλά πολύ εύκολα μπορεί να εξελιχθούν σε εθνικά ζητήματα».
Παράλληλα στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα τόσο εκτός της χώρας όσο και εντός ότι «η Βουλή αυτή δεν έχει δικαίωμα και δυνατότητα να ψηφίσει νέα μέτρα». Τέλος, ο κ. Στυλιανίδης απαντώντας σε ρώτημα που αφορούσε την φράση που είχε πει ως υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή «Καραμανλής ή χάος», υπογραμμίζει ότι «οι εξελίξεις έδειξαν ότι η φράση αυτή δικαιώνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.