17.1.14

Επίσκεψη εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας στο Asenovgrad

Επίσκεψη εργασίας στο Asenovgrad της γειτονικής Βουλγαρίας πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Γιάννης Ξανθόπουλος, την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου μετά από πρόσκληση του Δημάρχου της πόλης Εμίλ Καραϊβάνοφ.
Αντικείμενο της επίσκεψης ήταν ο σχεδιασμός κοινού υπερμαραθώνιου αγώνα που θα εκτείνεται και στις δύο πλευρές των συνόρων. Πρόθεση και των δύο πλευρών είναι η πρώτη διοργάνωση να πραγματοποιηθεί εντός του 2015. Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Asenovgrad εκ μέρους της ελληνικής πλευράς συμμετείχαν ακόμη ο Δήμαρχος Παρανεστίου Νίκος Καγιάογλου, και εκπρόσωποι της οργανωτικής επιτροπής των Αγώνων Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου.
Στη συνάντηση προτάθηκαν κοινές διαδρομές και συζητήθηκαν τεχνικά θέματα. Αποφασίστηκε, μετά από πρόσκληση του Δήμου Παρανεστίου και της ελληνικής αντιπροσωπείας συνολικά, να υπάρξει και δεύτερη συνάντηση τον Απρίλιο στο Παρανέστι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.