27.1.14

#antifa Συγκρούσεις μεταξύ αντιεξουσιαστών και ακροδεξιών στην Καβάλα

Ομάδα περίπου 50 ατόμων του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, επιτέθηκαν την Κυριακή, σε μέλη τοπικού ακροδεξιού Σωματείου στο κέντρο της Καβάλας. Στο περιστατικό τραυματίστηκαν δύο από τα μέλη του Σωματείου, οι οποίοι μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησαν.
 Στο χώρο της επίθεσης, βρέθηκαν -μεταξύ άλλων- και κατασχέθηκαν μία μολότοφ και πλήθος θραυσμάτων από μολότοφ. Η αστυνομία προχώρησε σε πάνω από δέκα προσαγωγές νεαρών, οι οποίοι στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.
Κατά τη συμπλοκή συνελήφθη ένας 33χρονος ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας καθώς κατηγορείται για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, σωματικές βλάβες, διατάραξη κοινής ειρήνης, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παραβάσεις σχετικές με εκρηκτικές ύλες και του νόμου περί όπλων. Ο άνδρας πήρε προθεσμία για να απολογηθεί  την Τετάρτη το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.