28.1.14

Στις 9 Φεβρουαρίου διάθεση προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» στην Ξάνθη

Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Ξάνθης και Ομάδα Δράσης Ξάνθης ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ αναλαμβάνουν νέα πρωτοβουλία για τη απευθείας διάθεση προϊόντων σε καταναλωτές της περιοχή, την Κυριακή 9 Φεβαρουαρίου, απέναντι από το γήπεδο του ΑΟΞ, στην Ξάνθη.
Θα διατεθεί Εξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο από τον Αγροτικό Ελειουργικό Συνεταιρισμό Μεσσηνίας, ελεγμένο και δοκιμασμένο ήδη από την προηγούμενη φορά με εξαιρετικές εντυπώσεις, Φέτα και Κατσικίσιο τυρί Γρεβενών, Χαρτικά, καθώς και αλεύρι από τον γνωστό αλευρόμυλο της περιοχής που προμηθεύει σε όλες τις πρωτοβουλίες της Κίνησης. Επίσης θα διατεθούν ψάρια Κεφάλια με 2,5€ το κιλό, ψαρεμένα μόλις την προηγουμένη ημέρα από τον Αλιευτικό Συνεταιρισμό Βιστονίδας. Τέλος, θα υπάρχουν, όπως πάντα, πατάτες της περιοχής μας και φυσικά Ρύζι Σερρών, μέλι περιοχής Ξάνθης και άλλα γνωστά και νέα προϊόντα.
Όλα τα προϊόντα είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα,  από τους  παραγωγούς που συνεργάζονται στις πρωτοβουλίες για τη διάθεση αγροτικών προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες στην Ξάνθη. Η μεταφορά και διανομή της Φέτας γίνεται με ειδικό αυτοκίνητο ψυγείο. Δείτε αναλυτικά τα προϊόντα και κάντε τις παραγγελίες σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.