22.1.14

ΠΑΣΟΚ + Κίνηση των 58 = Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη (+ Πολλά Γέλια)

Κοινό μυστικό αποτελούσε εδώ και καιρό ότι το ΠΑΣΟΚ έψαχνε νέο όνομα για να κατέβει στις ευρωεκλογές, ώστε να προσπαθήσει να αποφύγει την εκλογική πανωλεθρία, και τελικά φαίνεται πως (ότι έμεινε από) το κόμμα του Βαγγέλη Βενιζέλου θα συμπράξει με την «Κίνηση των 58», υπό την ονομασία Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη (που είναι πολύ αστείο όνομα για μία παράταξη που περιλαμβάνει στον πυρήνα της το ΠΑΣΟΚ).
Αυτό προανήγγειλε το βράδυ της Τρίτης ο καθηγητής Γιάννης Βούλγαρης, εκ των βασικών στελεχών των «58», μιλώντας σε εκδήλωση στο Περιστέρι, ενώ παράλληλα έστειλε μήνυμα στήριξης στους ανεξάρτητους «πέντε δημάρχους» (Καμίνη, Μπουτάρη και λοιπούς) και προϊδέασε για μία μεγάλη πρώτη συνέλευση στα τέλη Φεβρουαρίου, κατά την οποία θα ιδρυθεί επίσημα το νέο σχήμα.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν αρκετά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αλλά και οι Σπύρος Λυκούδης, Γρηγόρης Ψαριανός και Ανδρέας Παπαδόπουλος από τη ΔΗΜΑΡ, που επιβεβαίωσαν με τον  τρόπο αυτό την αντίθεσή τους στη στάση της ηγεσίας της ΔΗΜΑΡ κατά της Κίνησης των 58. Φήμες που αναφέρουν πως σύμβολο της νέας παράταξης θα είναι ο ήλιος που δύει ελέγχονται ως ανακριβείς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.