17.1.14

Υπάλληλος υπεξαίρεσε 41.000 ευρώ από το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Δράμας

Το ποσό των 41.000 ευρώ υπεξαίρεσε, όπως ομολόγησε, υπάλληλος του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Δράμας. Η υπεξαίρεση διαπιστώθηκε μετά από έρευνα που διεξήχθη στην ταμειακή υπηρεσία του Θεραπευτηρίου το τελευταίο τρίμηνο του 2013.
Η πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, στο οποίο υπάγεται το Θ.Χ.Π. Δράμας, Μαρίνα Φιλιππίδου, δήλωσε ότι έχει ήδη καλέσει σε απολογία τον υπάλληλο, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του.
Η κ. Φιλιππίδου ανέφερε ακόμα πως έστειλε την υπόθεση στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, ενώ ο υπάλληλος τέθηκε σε αργία έως ότου αποφανθεί το Πειθαρχικό Συμβούλιο. Παράλληλα, κατατέθηκε και μηνυτήρια αναφορά κατά του υπαλλήλου, ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκε και το Σώμα Ελεγκτών και Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης.
Στην απολογία του ο υπάλληλος παραδέχθηκε ότι είχε υπεξαιρέσει άλλες 12.000 ευρώ κατά το παρελθόν, με αποτέλεσμα η έρευνα να συνεχίζεται. Σημειώνεται ότι ο εν λόγω υπάλληλος επέστρεψε το ποσό των 29.000 ευρώ, όταν έγινε αντιληπτός από την υπηρεσία, ενώ δήλωσε πρόθυμος να επιστρέψει και τα υπόλοιπα χρήματα που υπεξαίρεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.