27.1.14

Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου το πρώτο μπλόκο του αγώνα και της ελπίδας στον Έβρο

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή αγροτών και κτηνοτρόφων η σύσκεψη που προκάλεσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Έβρο η «ΕΝΟΤΗΤΑ» στην αίθουσα συγκεντρώσεων του Εργατικού Κέντρου Ορεστιάδας.
Σε μια αίθουσα που «έβραζε» από αγανάκτηση, αγρότες και κτηνοτρόφοι συζήτησαν το σύνολο της πολιτικής της ΚΑΠ που τους οδηγεί χρόνο με το χρόνο στη χρεοκοπία και την καταστροφή και με αιχμή την αντίθεσή τους στη νέα φοροεπιδρομή της κυβέρνησης, ομόφωνα αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις. Πιο συγκεκριμένα:
• Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι να στήσουν το πρώτο μπλόκο του αγώνα και της ελπίδας στο ύψος του εργοστάσιου της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης στην Ορεστιάδα
• Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014 να πάρουν μέρος δυναμικά στο συλλαλητήριο που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη με αφορμή την έκθεση της «ΑΓΡΟΤΙΚΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.