23.1.14

Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής

Με 29 στην ημερήσια διάταξη του θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής, την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο Αμφιθέατρο του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής και θα συζητηθούν τα εξής θέματα:
1. Έγκριση ή μη της αριθμ. 5/2014 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής-Κανονισμός λειτουργίας περιπτέρων Δήμου Κομοτηνής.
2. Διαγραφή ή μη και επαναβεβαίωση χρηματικών ποσών που αφορούν παραβάσεις ΚΟΚ, διάφορα τέλη και δικαιώματα.
3. Αποζημίωση ή μη ρυμοτομούμενου ακινήτου επί της Πλατείας Ειρήνης αρ.9 στο Ο.Τ.177Γ στην Κομοτηνή.
4. Έγκριση ή μη επιστροφής αχρεωστήτως εισπραχθέντων ποσών.
5. Εκμίσθωση διαμερισμάτων (bungalows) Ακτής Φαναρίου που έμειναν κενά μετά την 1-1-2014.
6. Παραχώρηση ή μη για χρήση έναντι τέλους χώρου πάρκου-πλατείας παραπλεύρως του 3ου Δημοτικού Σχολείου για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.
7. Παραχώρηση ή μη για χρήση έναντι τέλους χώρου επί της οδού Ν.Τσανακλή για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.
8. Υποβολή απολογιστικού πίνακα οικονομικού έτους 2013 του κληροδοτήματος Ν. Πίσσα.
9. Υποβολή απολογιστικού πίνακα οικονομικού έτους 2013 της δωρεάς εν ζωή του Φ. Πολυζόπουλου.
10. Ρύθμιση οφειλών σε δόσεις που αφορούν διάνοιξη.
11. Κατανομή χρηματικού ποσού στις σχολικές επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, καθώς και στις μειονοτικές σχολικές εφορείες, για την κάλυψη των δαπανών θέρμανσης.
12. Απευθείας ανάθεση μετά από διαπραγμάτευση της προμήθειας: Προμήθεια εξοπλισμού των εθελοντικών ομάδων και του εξοπλισμού του κέντρου εκπαίδευσης των εθελοντών του Δήμου Κομοτηνής των εθελοντικών ομάδων και του εξοπλισμού του κέντρου εκπαίδευσης των εθελοντών του Δήμου Κομοτηνής στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος OUTLAND-πακέτο Γ’ μετά από δύο άγονους διαγωνισμούς.
13. Έγκριση δαπανών μετακίνησης για την πληρωμή εξόδων κίνησης και ημερήσιας εκτός έδρας αποζημίωσης του Ειδικού Συμβούλου του Δημάρχου και Δημοτικής Συμβούλου στην Κωνσταντινούπολη για συμμετοχή στο ετήσιο συνέδριο του Κοινού Επιχειρησιακού Προγράμματος της Λεκάνης της Μαύρης Θάλασσας (BLACK SEA AREAL FOR CULTURE AND ART BASACA).
14. Ψήφιση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης έτους 2014 του ΝΠΔΔ με την επωνυμία Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής (αριθμ. 8/2014 απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου).
15. Έγκριση ή μη σύμβασης Διαδημοτικής Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Κομοτηνής και του Δήμου Ιάσμου για τη συνεπίβλεψη των έργων του Τεχνικού Προγράμματος 2014 του Δήμου Ιάσμου με τη διάθεση υπαλλήλων του Δήμου Ιάσμου στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής.
16. Έγκριση ή μη σύμβασης Διαδημοτικής Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Κομοτηνής και του Δήμου Αρριανών για τη συνεπίβλεψη των έργων του Τεχνικού Προγράμματος 2014 του Δήμου Αρριανών με τη διάθεση υπαλλήλων του Δήμου Αρριανών στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής.
17. Προσδιορισμός τρόπου επιλογής αναδόχου για την εκτέλεση των έργων και μελετών έτους 2014.
18. Ορισμός δύο Δημοτικών Συμβούλων και ενός δημότη με τους αναπληρωτές τους, για τη συγκρότηση της Επιτροπής επίλυσης με συμβιβασμό φορολογικών διαφορών του Δήμου (άρθρο 32 Ν.1080/80).
19. Ορισμός 2 μελών του Δημοτικού Συμβουλίου με τους αναπληρωτές τους για τη συγκρότηση επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών εκποίησης ή εκμίσθωσης πραγμάτων του Δήμου.
20. Συγκρότηση Επιτροπών αρμοδιότητας Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.
21. Ορισμός Εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του για τη συγκρότηση Επιτροπής αρμοδιότητας Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης.
22. Ορισμός Μελών - Εκπροσώπων με τους αναπληρωτές τους για τη συγκρότηση Γνωμοδοτικής Επιτροπής αρμοδιότητας Υπολιμεναρχείου Λάγους, για θέματα ανέλκυσης απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων.
23. Ορισμός Εκπροσώπων με τους αναπληρωτές τους για τη συγκρότηση Επιτροπών αρμοδιότητας Υπολιμεναρχείου Λάγους.
24. Υποβολή πρότασης στα πλαίσια του Επιχειρησιακού προγράμματος Ψήφιση Σύγκλισης στην πρόσκληση 59 -Διαχείριση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
25. Παράταση ή μη της μίσθωσης των αγροτεμαχίων της Δημοτικής Ενότητας Νέου Σιδηροχωρίου για ένα (1) επί πλέον έτος.
26. Έγκριση διενέργειας της εργασίας: Συντήρηση χώρων πρασίνου σε πάρκα, νησίδες, παιδικούς σταθμούς, κοινόχρηστες και παραλιακές εκτάσεις του Δήμου Κομοτηνής, με ανοικτό διαγωνισμό.
27. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) και 1ου Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδων Νέων Εργασιών (Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε) του έργου: ΕΡΓΑ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ.
28. Έγκριση παράτασης προθεσμίας του έργου: ΕΡΓΑ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ.
29. Έγκριση παράτασης προθεσμίας του έργου: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΥ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΚΑΡΥΔΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.