5.12.13

Η Goldair Handling προσγειώνεται στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης

Την 1η Δεκεμβρίου η Goldair Handling ξεκίνησε τη συνεργασία της με την Olympic Air σε 11 αεροδρόμια της χώρας, ανάμεσα τους κι αυτό της Αλεξανδρούπολης.
«Η συμφωνία αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική και συμβολική για την εταιρία μας, αφενός μεν λόγω της ιστορικής σημασίας της Ολυμπιακής Αεροπορίας, αφετέρου δε εξαιτίας του γεγονότος ότι η Goldair Handling συνεχίζει να συμβάλλει στην τόνωση της απασχόλησης», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Goldair Handling, Δημήτρης Παπαμιχαήλ. Η Goldair Handling, κορυφαίος πάροχος επίγειας εξυπηρέτησης, είναι αμιγώς ελληνική εταιρία και δραστηριοποιείται σε 26 αεροδρόμια στην Ελλάδα, σε δύο στην Κύπρο και δύο στη Βουλγαρία, ενώ απασχολεί σήμερα 1.490 μόνιμους και 790 εποχικούς εργαζομένους στην Ελλάδα και 620 εργαζομένους στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.