3.12.13

Και επίσημα η Cosco στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, η υπογραφή Πρωτοκόλλου Παράδοσης – Παραλαβής τμήματος αποθήκης στον εμπορικό λιμένα Αλεξανδρούπολης, σε εφαρμογή της υπ’ αριθ. 111/14/07-11-2013 Απόφασης Δ.Σ. του ΟΛΑ Ε, μεταξύ του Πρόεδρου του Οργανισμού Σταύρου Σταυράκογλου και του Διευθυντή Θεσσαλονίκης της εταιρείας ΚΟΣΚΟ Ναυτιλιακή – Πρακτορειακή ΕΛΛΑΣ Α.Ε. (COSCO SHIPPING AGENCY GREECE S.A.) Γεώργιου Κορνιλάκη.
Επισημοποιήθηκε με αυτό τον τρόπο και τυπικά το έντονο ενδιαφέρον που εκδήλωσε μία από τις παγκοσμίως μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα των λιμενικών μεταφορών για δραστηριοποίηση της στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και σφραγίστηκε η συνέχεια, σε μία σειρά συνεργασιών και δράσεων που στοχεύουν στην εξωστρέφεια του λιμένα, στην ανάδειξη των συγκριτικών του πλεονεκτημάτων και στην προσέλκυση επενδύσεων προς όφελος της ευρύτερης περιοχής. Η σημερινή συμφωνία, έρχεται να επιβεβαιώσει και να επικυρώσει την στρατηγικού χαρακτήρα προσαρμογή της γεωπολιτικής θέσης και του κυρίαρχου ρόλου του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης στα δεδομένα της σύγχρονης λιμενικής οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.