20.12.13

Καταπέλτης κατά της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας η έρευνα της Επιτροπής Ανταγωνισμού

Μετά από πολυετή έρευνα της Επιτροπής Ανταγωνισμού στην αγορά της μπύρας, η υπηρεσία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Αθηναϊκή Ζυθοποιία «είχε υιοθετήσει και υλοποιούσε ενιαία, μακρόχρονη και στοχευμένη πολιτική για τον αποκλεισμό και τον περιορισμό των δυνατοτήτων ανάπτυξης των ανταγωνιστών της». Η έρευνα της Επιτροπής ξεκίνησε αυτεπάγγελτα ενώ υπήρξε και καταγγελία της Μύθος Ζυθοποιίας κατά της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, η οποία διερευνήθηκε.
Με αφορμή την δημοσίευση της εισήγησης, ο Δημήτρης Πολιτόπουλος, διευθύνον σύμβουλος της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης, μπύρα Βεργίνα, της εταιρείας που άλλαξε τον χάρτη της μπύρας στην Ελλάδα, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η ευημερία προϋποθέτει ανάπτυξη και η ανάπτυξη προϋποθέτει ελεύθερες αγορές και χωρίς δικαιοσύνη, ελεύθερη αγορά δεν υπάρχει. Χαιρετίζουμε την εισήγηση της ελληνικής Επιτροπής Ανταγωνισμού που σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέας εποχής στο ελληνικό επιχειρείν. Η ελληνική δικαιοσύνη απέδειξε ότι θέλει και μπορεί να αλλάξει την Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.