8.12.13

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Ξάνθη για το κλείσιμο των στρατοπέδων συγκέντρωσης

Συλλαλητήριο το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία Ξάνθης και πορεία στο στρατόπεδο συγκέντρωσης μεταναστών καλούν μια σειρά από συλλογικότητες από τη Βόρεια Ελλάδα με αίτημα να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Το κάλεσμα απευθύνουν Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης, Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, ΣΥΡΙΖΑ, Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης, Ομάδα μαθημάτων «Εκτός Τάξης», Ομάδα Νομικών για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων Προσφύγων και Μεταναστών. Για τη μεταφορά των διαδηλωτών θα μπούνε πούλμαν από τη Θεσσαλονίκη. Αναχώρηση: Σάββατο 14/12, 9 πμ, Άγαλμα Βενιζέλου.
Οι ετοιμασίες του συλλαλητηρίου ολοκληρώνονται, υλικό έχει αποσταλεί σε ομάδες και στέκια στη Θράκη και η Κίνηση «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και το Φασισμό» (ΚΕΕΡΦΑ), οργανώνει τη συμμετοχή από την Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή και προσπαθεί να συντονίσει και με συλλογικότητες από άλλα σημεία, τη Δράμα και τη Καβάλα.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος8/12/13 11:24

    "Μεγάλο";;;;; Μα τόση προπαγάνδα κι ανορθολογισμός;;;;

    Κάτσε ρε να γίνει κι άμα είναι μεγάλο γράψτο. Πριν γίνει, είναι απλά "πλατύ" λόγω των "συλλογικοτήτων" (συνήθως παρακλάδια αριστερισμού που φτιάχνονται επίτηδες για λόγους προπαγάνδας) που το οργανώνουν.

    Να μάθουμε και λίγο ελληνικά μπρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.