16.12.13

Τον θυμάστε τον Φουρλεμάδη με τις ιερές μπίζνες … έγινε παπάς!!!

Ο Δημήτρης Φουρλεμάδης σίγουρα δεν πέρασε καλά από την Piazza del Popolo. Του είχαμε βγάλει πολλά στην φόρα και είχαμε ανακαλύψει πως ένας άνθρωπος δίπλα στο τότε αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, μπορεί να κάνει μπίζνες και να βγάζει εκατομμύρια ευρώ! Τώρα, ο ίδιος αποφάσισε να αφήσει αυτές τις «ασχολίες» του και να γίνει παπάς!!!
Ο Δημήτρης Φουρλεμάδης, μετέβη πριν από λίγο καιρό στη Ρουμανία προκειμένου να χειροτονηθεί. Ο ίδιος κυκλοφορεί στη δουλειά του ως λαϊκός χωρίς να φοράει ράσα (δικαίωμα που του δίνει το γεγονός ότι ανήκει στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας). Πράγμα που σημαίνει ότι δεν ανήκει σε κάποια μητρόπολη και λειτουργεί όποτε και όπου ο ίδιος θελήσει, αρκεί να έχει τη σύμφωνη γνώμη του οικείου μητροπολίτη.
Το προηγούμενο Σάββατο μάλιστα στην εκκλησία του Οσίου Ποταπίου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ), που βρίσκεται στο ομώνυμο μοναστήρι στο Λουτράκι. Ο μητροπολίτης Κορίνθου προσκάλεσε τον Αρχιεπίσκοπο Κάτω Δουνάβεως Κασιανό από το Πατριαρχείο Ρουμανίας και συλλειτούργησε ο πατήρ Φουρλεμάδης. Διαβάστε εδώ και θυμηθείτε τον Δημήτρη Φουρλεμάδη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.