21.12.13

Εξιχνίαση απόπειρα απάτης σε βάρος ηλικιωμένης σε χωριό της Δράμας

Εξιχνιάστηκε έπειτα από αστυνομικές έρευνες, μια απόπειρα απάτης σε βάρος 72χρονης, που είχε διαπραχθεί, το πρωί της 15ης Δεκεμβρίου, σε χωριό της Δράμας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα απάτης, σε βάρος ενός 43χρονου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση των στοιχείων του συνεργού του.
Συγκεκριμένα, ο δράστης μετέβη στην οικία της ηλικιωμένης, όπου προφασιζόμενος οφειλές συγγενικού της προσώπου προς αυτόν, προσπάθησε να την εξαπατήσει και να αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Για να πετύχει την εξαπάτηση, κατά την διάρκεια της παραμονής του στην οικία της 72χρονης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με το συνεργό του, ο οποίος παρουσιάστηκε ως ο οφειλέτης συγγενής και την προέτρεψε να παραδώσει τα χρήματα.
Σημειώνεται ότι ο 53χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.