19.12.13

Συγκέντρωση υποδημάτων για τους μετανάστες στο Κέντρο Κράτησης Παρανεστίου

Η ΠΕ Δράμας απευθύνει έκκληση σε όλους τους πολίτες και τους φορείς να συμβάλουν στη συγκέντρωση υποδημάτων για τους μετανάστες που κρατούνται στο Κέντρο Κράτησης Παρανεστίου. Αναλυτικότερα, θα συγκεντρωθούν ανδρικά υποδήματα από Νο 40 έως 44, καινούργια ή ελαφρώς μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση.
Επισημαίνεται πως στο Κέντρο Κράτησης φιλοξενούνται άνδρες από 18 έως 40 ετών, οι οποίοι στη μεγάλη πλειοψηφία τους, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών υπό τις οποίες μεταφέρθηκαν στο Παρανέστι, έχουν μεγάλη ανάγκη από υποδήματα  κατά τους χειμερινούς μήνες που διανύουμε.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να παραδίδουν τα προσφερόμενα είδη στο φυλάκιο εισόδου του Διοικητηρίου Δράμας από τη Δευτέρα 23 έως και την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου (εργάσιμες ημέρες από 08:00 έως 14:00). Υπεύθυνος της διαδικασίας είναι ο Αλέξανδρος Τοπαλίδης, υπάλληλος της ΠΕ Δράμας. Ευελπιστούμε πως το πνεύμα αγάπης και αλληλεγγύης των ημερών θα συμβάλει ώστε να ανταποκριθούμε στις στοιχειώδεις ανάγκες αυτών των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.