9.12.13

Ημερίδα στην Δράμα για το δέντρο Παυλώνια

Για μια νέα εναλλακτική καλλιέργεια, το δέντρο Παυλώνια, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν όσοι αγρότες το επιθυμούν, σε σχετική ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει ο  ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ», σε συνεργασία με το ΓΕΩΤΕΕ παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας και την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕ Δράμας, στη Δράμα.
Η ημερίδα με θέμα: «Παυλώνια – Ένα πολύτιμο δασικό δέντρο για εναλλακτική καλλιέργεια και μελλοντική επένδυση», θα διεξαχθεί  την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις  11.00 πμ στην κεντρική αίθουσα διαλέξεων - προβολών του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας (πρώην ΚΕΓΕ). Εισηγητής θα είναι ο τακτικός ερευνητής του Ινστιτούτου Δασικών Ερευνών, Δρ. Κωνσταντίνος Σπανός.
Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον υπεύθυνο του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας, Άνθιμο Αναστασιάδη και στο τηλέφωνο 25210-58175.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.